Po nadbużańskiej biesiadzie, otwierajacej jesienną edycję naszych kulinarnych wypraw, zapraszamy na wieczór inspirowany południowym słońcem: 23 września odbędzie się "Wino z Mielnika, sery i dziczyzna"!
W programie atrakcji m.in. zwiedzanie winnicy i winiarni, degustacja fermentującego moszczu tzw. "burcoka", prezentacja win produkowanych lokalnie oraz potrawy dobrane do trunków!
W menu pojawią się:
- tatar wołowy
- deska wędlin i serów
- sałaty
- bœuf bourguignon jako danie główne
- winogrona
- tarta owocowa
Nadbużańskie Kolacje Tematyczne 2023 | 23 września | g. 18.00-22.00 | cena: 200 zł/os.
Serdecznie polecamy!
* szczegółowe informacje i rezerwacja: tel. 604 273 338
Liczba miejsc ograniczona!
źródło: https://www.facebook.com/events/3570513246569303/