Drodzy Miłośnicy wina i dobrego jedzenia
Przed nami kolejna z cyklicznych kolacji degustacyjnych, tym razem zapoznamy się bardziej z winami z Winnicy Saganum!
Menu przygotowane przez niezastąpionego Andrzeja Mushynskiego:
Polędwiczka z dzika na puree z selera, grzyby shitake, brukselka z pudrem z pietruszki z rozmarynem i żółtymi pomidorkami cherry
Przepiórka z konfitowaną rzodkiewką, z puree z groszku oraz sosem demi glace z czerwoną porzeczką
Filet Mignon z polentą kukurydzianą, puree z karczocha i duszonym szpinakiem oraz konfitowaną czerwoną cebulą
Sernik kokosowy z musem malinowym i czerwonym zamszem
Przez meandry łączenia dań z winami powędrujecie jak zwykle z Sylwestrem Szymczakiem
159 zł/osoba. Obowiązuje przedpłata.
Ilość miejsc ograniczona.
źródło: https://www.facebook.com/events/1105406923585547/