Tegoroczne lato nas nie rozpieszczało, ale było kilka naprawdę gorących momentów i ekscytujących odkryć. Bo każde lato ma swoją własną opowieść. Bo każdego lata odkrywamy nowe miejsca i otwieramy nowe butelki wina. Podzielimy się z Wami naszymi odkryciami i wspomnieniami.
Jedną z najgorętszych premier tego lata był RestoBar Ogień, w którym z pysznych, naturalnych produktów, spod ręki najlepszych szefów kuchni wychodzą potrawy proste a jednocześni totanie niesztampowe – przygotowywane na ogniu z pasją i rozmachem.
Naszym gościem będzie Kuba Lorek, ze znanej wszystkim miłośnikom dobrego jedzenia i radości życia Gospodarstwo Agroturystyczne "koziarnia", miejsca, gdzie narodził się Ogień.
Latem sporo działo się też w polskim świecie winiarskim; premiery nowych win i winnic, nowe roczniki sprawdzonych marek, konkursy, festiwale… Przygotujemy dla Was zestaw win, który chociaż trochę przybliży wam wydarzenia ostatnich miesięcy.
A Winoman - Food&Wine zaserwuje kilka smakowitości.
Zapraszamy
Katarzyna Korzeń i Tatiana Mucha
Wkrótce więcej szczegółów....
bilety dostępne online na www.ogieniwino.evenea.pl
60 zł - bilet normalny
40 zł - bilet ulgowy