
Serdecznie zapraszamy na drugą edycję Kolacji degustacyjnej w naszej Winnicy połączoną z recitalem Grzegorza Turnaua
Pierwsza kolacja degustacyjna, którą mieliśmy przyjemność zorganizować w ubiegłym roku, spotkała się z mnóstwem ciepłych komentarzy z Państwa strony oraz licznymi zachętami do kontynuowania przygody z wykwintną kuchnią.
W związku z tym, z przyjemnością informujemy, że 23 marca br. trzech wybitnych szefów kuchni i znakomity cukiernik przygotują kolejną odsłonę siedmiodaniowego menu degustacyjnego, a przygotowane z produktów regionalnych dania serwowane będą w towarzystwie win z naszej winnicy.

Kreatorami w kuchni będą:
Mariusz Siwak – Hotel Park**** Szczecin
Andrzej Jakomulski – Hotel Leda SPA**** Kołobrzeg
Andrzej Krzymkowski – The Lavender Wine & Kitchen w Dołujach
Przemysław Góral - pomysłodawca i właściciel Pracowni Czekolady w Koszalinie
Dopełnieniem tej ekskluzywnej kolacji degustacyjnej będzie recital Grzegorza Turnaua.
Program wieczoru:
17:00-17:30 - Przyjazd gości i zwiedzanie winiarni
17:30 - Kolacja degustacyjna
20:30 - Recital Grzegorza Turnaua
Rezerwacji zaproszeń na kolację degustacyjną w cenie 450 zł/os można dokonać telefonicznie: +48 91 307 91 31 lub mailowo: kontakt@winnicaturnau.pl
        
        

        
        
 4 wybitnych szefów kuchni
 1 utalentowany cukiernik
 7 wyjątkowych dań
 5 win Winnicy Turnau
 i niepowtarzalny Andrzej Sikorowski

 Kiedy: 17 czerwca, godz. 17:30
 Cena biletu: 690 zł
 koncerty@winnicaturnau.pl
 608 632 833
 bit.ly/KolacjaDegustacyjna2022
 Andrzej Jakomulski, Restauracja Sublima
 Mariusz Siwak, Courtyard by Marriott Szczecin City
 Karol Studziński, Romanesco
 Przemysław Góral, Pracownia Czekolady Koszalin
 Marcin Sołtys, Filipa 18 Food Wine Art
 Lexus Szczecin i Toyota Leasing
 SOT Horeca
 Jantar Wody Mineralne
 M.Ferber Wypożyczalnia Gastronomiczna
 Piątnica
 Kupuj ze smakiem - efarutex
 Fine Wine
 Hurtownia owocowo-warzywna AGROL
 Liście - miejska farma