
Serdecznie zapraszamy na drugą edycję Kolacji degustacyjnej w naszej Winnicy połączoną z recitalem Grzegorza Turnaua
Pierwsza kolacja degustacyjna, którą mieliśmy przyjemność zorganizować w ubiegłym roku, spotkała się z mnóstwem ciepłych komentarzy z Państwa strony oraz licznymi zachętami do kontynuowania przygody z wykwintną kuchnią.
W związku z tym, z przyjemnością informujemy, że 23 marca br. trzech wybitnych szefów kuchni i znakomity cukiernik przygotują kolejną odsłonę siedmiodaniowego menu degustacyjnego, a przygotowane z produktów regionalnych dania serwowane będą w towarzystwie win z naszej winnicy.

Kreatorami w kuchni będą:
Mariusz Siwak – Hotel Park**** Szczecin
Andrzej Jakomulski – Hotel Leda SPA**** Kołobrzeg
Andrzej Krzymkowski – The Lavender Wine & Kitchen w Dołujach
Przemysław Góral - pomysłodawca i właściciel Pracowni Czekolady w Koszalinie
Dopełnieniem tej ekskluzywnej kolacji degustacyjnej będzie recital Grzegorza Turnaua.
Program wieczoru:
17:00-17:30 - Przyjazd gości i zwiedzanie winiarni
17:30 - Kolacja degustacyjna
20:30 - Recital Grzegorza Turnaua
Rezerwacji zaproszeń na kolację degustacyjną w cenie 450 zł/os można dokonać telefonicznie: +48 91 307 91 31 lub mailowo: kontakt@winnicaturnau.pl



4 wybitnych szefów kuchni
1 utalentowany cukiernik
7 wyjątkowych dań
5 win Winnicy Turnau
i niepowtarzalny Andrzej Sikorowski

Kiedy: 17 czerwca, godz. 17:30
Cena biletu: 690 zł
koncerty@winnicaturnau.pl
608 632 833
bit.ly/KolacjaDegustacyjna2022
Andrzej Jakomulski, Restauracja Sublima
Mariusz Siwak, Courtyard by Marriott Szczecin City
Karol Studziński, Romanesco
Przemysław Góral, Pracownia Czekolady Koszalin
Marcin Sołtys, Filipa 18 Food Wine Art
Lexus Szczecin i Toyota Leasing
SOT Horeca
Jantar Wody Mineralne
M.Ferber Wypożyczalnia Gastronomiczna
Piątnica
Kupuj ze smakiem - efarutex
Fine Wine
Hurtownia owocowo-warzywna AGROL
Liście - miejska farma