Nasze spotkania otworzy absolutnie wybitny szef kuchni młodego pokolenia. Na co dzień gotuje w swojej restauracji, więc tym bardziej się cieszymy, że znalazł czas by do nas przyjechać na jeden dzień i ugotować dla Was,
Pytacie więc odpowiadamy😊
oto pierwsze menu, 6 dań, które powstały w głowie Janka Wojtalika to wynik jego działań w najlepszych restauracjach w Polsce, ale przede wszystkim jego otwartej głowy i pomysłowości oraz genialnego warsztatu pracy.
Menu na sobotę 27 czerwca:
1. Ogórek, maślanka, chrzan
2. Szparagi białe, sos z palonym masłem, orzechy laskowe
3. Marchew pieczona z kozim serem
4. Carbonara z selera
5. Veloute ziemniaczane, liść laurowy z makrelą wędzoną, cylinder z ziemniaka faszerowany musem z makreli
6. Deser truskawki, kwaśna śmietana, biała czekolada
Zapisy ruszają w niedzielę 14 czerwca o godzinie 10.00
Piszcie na adres mailowy: niewinne.gotowanie@gmail.com
Jedna osoba może zarezerwować 2 miejsca
W odpowiedzi odeślemy Wam numer konta do wpłaty.
Koszt menu i win to 250pln (netto) - więc jak potrzebujecie FV to potrzeba będzie doliczyć VAT 23%