W ramach Kazimierskiego Festiwalu Wina przygotujemy pyszne, wielkie festiwalowe śniadanie! Specjalnie na tę okazję połączymy siły naszych cukierników z kulinarnymi umiejętnościami zespołu kuchni śniadaniowej- pod czujnym okiem Anny Sarzyńskiej wypieczemy chrupiące, maślane croissanty, które potem wypełnimy najlepszej jakości wytrawnymi składnikami. Do wyboru będą dwie kanapki:
- z marynowanym łososiem, serkiem śmietankowo- koperkowym, czerwoną cebulą, rukolą oraz świeżym ogórkiem w towarzystwie jajka po benedyktyńsku podanym na szpinaku z awokado
- z włoską szynką Cotto, ricottą, zielonymi oliwkami, rukolą i czerwoną papryką, a obok sałatka caprese na szpinaku z autorskim sosem z suszonych pomidorów, bazylii i czosnku
Obie te fantastyczne propozycje zaserwujemy Wam w akompaniamencie kieliszka wina musującego Preludium Brut lub Preludium Brut Nature z Winnicy Kazimierskie Wzgórza.
Zapraszamy w godzinach od 8:00 do 13:00 na wspólne, poranne ucztowanie!